ПРОЈЕКАТ СЕМАФОРА – ФК РАДНИЧКИ ШИД

Ученици Техничке школе „Никола Тесла“ Шид, заједно са својим професорима завршили су и поставили још један електронски семафор који је монтиран и успешно пуштен у рад у недељу, 23.6.2019. на стадиону фудбалског клуба „Раднички“. Средства за изградњу семафора добила је неформална група „Спортисти“ из Шида која је конкурасала за пројекат фондације „Ана и Владе Дивац“.

У овом, као и у прошлогодишњем пројекту, највећи део посла изнели су ученици IV3 одељења, смера електротехничар рачунара, на челу са проф. Небојшом Чикарићем и проф. Миланом Јукићем, урадивши овога пута нешто сигурнију и подједнако оперативну електронику која је тестирана симулирањем свих временских услова. Носећу подконструкцију и конструкцију су овога пута поред III-4 одељења и проф. Луке Лазића, радили и ученици другог разреда, смера бравар наше школе заједно са проф. Немањом Томанићем и проф. Слободаном Грумићем.

Поносни смо на одлично обављеном послу изведеном у оквиру практичне наставе и добро искоришћеној прилици да се Техничка школа „Никола Тесла“ из Шида покаже у најбољем светлу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://www.nts.edu.rs/projekat-semafora-fk-radnicki-sid/

Оставите одговор

Your email address will not be published.