Дијагностика, превенција и отклањање узрока неуспеха у школском учењу

seminar-uspeh-u-skolskom-ucenjuУ четвртак и петак, 26. и 27. децембра, у школи је одржан семинар под називом „Дијагностика, превенција и отклањање узрока неуспеха у школском учењу“, Центра за инструктивне комуникације у образовању „Координата“ из Београда.

Програм семинара је акредитован за школску 2013/2014. годину. Циљ семинара је био потпуније и шире упознавање наставника, васпитача и стручних сарадника са могућим чиниоцима школског неуспеха и могућностима њиховог дијагностификовања, предупређења и отклањања. Аутори и водитељи семинара су наши познати стручни и научни радници који се баве овом проблематиком.

Кроз семинар наставници су имали прилику да се упознају са различитим стиловима учења, начинима мотивације и осталим техникама везаним за учење, који ће ученицима омогућити стицање  радних  навика, олакшати учење и самим тим усвајање нових знања.  Слике са семинара можете погледати у наставку вести.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://www.nts.edu.rs/dijagnostika-prevencija-i-otklanjanje-uzroka-neuspeha-u-skolskom-ucenju/

Оставите одговор

Your email address will not be published.