НАСТАВА НА ДАЉИНУ

Поштовани родитељи, ученици, колеге,

Нашли смо се у досада за нас непознатој ситуацији у којој се од нас једино тражи да остајемо код куће. Иако смо  мислили да можемо без људског контакта, сада смо се уверили у то колико се на дневном нивоу срећемо с људима, размењујемо погледе, емоције, речи и колико у ствари заиста јесмо социјална бића.

Од нас се у професионалном смислу захтевало да у веома кратком року ударимо темеље новом начину рада – што смо и успели. Као окосницу у раду, користимо школски сајт, а на основу личних афинитета се опредељујемо за различите интернет платформе попут google classroom-a, youtube канала, Microsoft teams-a, итд.

Као педагог ове школе, могу само да се захвалим колегама на пожртвованости, колегијалности и огромном напору који улажу на свакодневном нивоу да наставни материјали стигну до ученика. Такође, желела бих да се захвалим родитељима који у потпуности разумеју значај образовања своје деце, али и новонасталу ситуацију. Посебно се захваљујем ученицима на изузетном ангажовању и самодисциплини да своје школске обавезе испуњавају на време.

У име школе, али и у своје име, апелујем на вас да заједничким снагама одговорно учимо док остајемо код куће.

#ostanikodkuće

Срдачно,

Педагог Ивана Крмек

У Шиду, марта 2020.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://www.nts.edu.rs/nastava-na-daljinu/