I-1

Српски језик и књижевност


Рачунарство и информатика 


Екологија 


Географија 


Енглески језик 


Педологија и агрохемија 


Заштита биља 


Пољопривредна техника 


Биологија 


Латински језик 


Историја


Хемија

Математика

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://www.nts.edu.rs/i-1/